dissabte, 14 de novembre del 2009

Llibres de lectura

AIDAN MCFARLANE I ANN MCPHERSON. Nou diari del jove maniàtic. Editorial Bromera.

Açò és el que Adrian Mole va dir quan li vaig enviar un exemplar:

Per fi! Un llibre per a hipocondríacs i joves sofisticats com jo mateix!
Ací hi ha les respostes a les preguntes que mai no m'he atrevit a fer.

Sí, aquest és el llibre per a la meua generació. Hipocondríacs joves del món, uniu-vos! No hi tenim res a perdre més que la salut!

AIDAN MCFARLANE I ANN MCPHERSON. Nou diari de la jove maniàtica. Editorial Bromera.

La guia definitiva per a la salut íntima de les joves.

Que no hauria de llegir el diari de la meua germana? Molt bé. Em jugue el que vulgueu que vosaltres el llegireu a la mínima oportunitat. Això sí que m'ha fet comprendre millor les dones. I ja crec que ho necessitava!

En quines situacions es fica Susie! Són encara més emocionants que la meua vida. (Per cert, espere que haureu llegit el meu diari.) Peter Paine (El famós autor del Diari d'un jove maniàtic)

JOAN PLA. El misteri de l’anell de diamants. Perifèric edicions.

Teresa Arnau es va quedar perplexa quan, en telefonar a casa del seu xicot, Joan Escrig, aquest ha estat detingut per la policia, acusat d’un quàdruple assassinat. Tot està en contra seua. Arran d’ací, Teresa Arnau, al marge de la policia, començarà una trepidant investigació paral·lela. A poc a poc, coneixerà Ferran Cremades i la relació que va mantenir amb Mari Banyuls, morta en circumstàncies misterioses. Una de les amigues de Mari Banyuls li parlarà a Teresa Arnau de l’anell de diamants... Una excel·lent novel·la on podem trobar la millor prosa de Joan Pla.


NAVARRO, VICENT. Solidaritat. Tàndem edicions, col·lecció "La moto".

Una intensa història de solidaria amistat entre Sara, una jove valenciana de dèsset anys, i Salima, una dona àrab, inmigrant il·legal. La desaparició de Salima provoca que Sara viatge a Argel en la seua búsqueda.